MUAYTHAI - THAIBOXNING


THAIBOXNING FÖR ALLA!

Slagskeppet är för alla och det ser man verkligen när man tittar på verksamheten. Här finns alla sorters aktiva som tränar och umgås så som i en familj. Oavsett varför man kommer till oss och oavsett varför man valt att träna thaiboxning så finns det en plats för alla. En inkluderande miljö där alla ska känna sig välkomna och ha roligt tillsammans.

För att utvecklas optimalt som måste miljön också vara lagom utmanande så att man kan utvecklas maximalt utifrån sina egna förutsättningar. Individen har störst chans att utvecklas i en miljö där träningskamraterna är på ungefär samma nivå och är ungefär lika bra. Detta är grunden till hur vi formerat våra olika grupper och hur vi bedriver verksamheten där.

CIRCUIT

Curcuit är Slagskeppets populära cirkelfys där vi utmanar dig utifrån dina förutsättningar. Upplägget omfattar i huvudsak funktionella övningar som till exempel ringarna, kistan, dockan, kettlebells och ryss-säcken. Intensiteten anpassas till att ligga just under mjölksyratröskeln och att alla över tid ska flytta fram den gränsen. På så sätt kan alla delta, oavsett vilken form och kondition man har.

Träningen sker i korta stationsintervaller och våra instruktörer deltar i passet samtidigt som de peppar och hjälper till med tekniken. Beroende på träningsbakgrund och form anpassar man antalet repetitioner, vikt och motstånd; allt efter sina egna förutsättningar. Du kommer att bli förvånad över hur snabbt du orkar mer och mer pass för pass.

Flera av Slagskeppet aktiva thaiboxare deltar i Curcuit, eftersom utformningen ger de aktiva mycket bra förutsättningar att slipa sin styrka och uthållighet; två komponenter som är mycket viktiga för att kunna prestera i match.


För mer information kontakta oss på 08-660 40 01