BARNTRÄNING

BARN- OCH FAMILJEVERKSAMHET

Slagskeppet har funnits så länge att flera generationer har passerat igenom vår verksamhet. Tidigare elever kommer tillbaka med sina barn och tonåringar och vi vill erbjuda möjlighet för hela familjen att komma hit och träna samtidigt. Kanske som en söndagsaktivitet eller som starten på ett fredagsmys.

För de allra minsta erbjuder vi GYMBRATZ (ca 6-10 år) och för de lite äldre THAIKIDZ (8-12 år). Paralllellt med våra barnpass kan du som vuxen också alltid köra ett gruppträningspass. Antingen ett cirkelfyspass eller ett thaiboxningspass.


THAIKIDZ 8-12 ÄR

Slagskeppet erbjuder barnträning i form av thaiboxningsträning för barn mellan 8 och 12 år. Målet är att barnen ska se träningen som en naturlig och självklar del av livet. Att hitta tjusningen och glädjen i fysisk aktivitet samt att få uppleva tillfredsställelsen i att bli fysisk trött. Träningen är lekfull men disciplinerad och innehåller olika delar av kampsportsträning men också koordination-, smidighets-,  konditions- och balansövningar. Vårt mål är att ge ditt barn bättre motorik, kondition, självkänsla och trygghet. Vårt mantra är “Det vi lär oss i träningslokalen stannar i träningslokalen”. Det är inte OK att använda dessa kunskaper utanför träningslokalen.