VÄRVA EN KOMPIS – FÅ EN GRATIS PT-DUO!

 

VÄRVA EN KOMPIS – FÅ EN GRATIS PT-DUO!

16 januari 2023 – 28 februari 2023 så har vi en kampanj där du som värvar en vän till att skaffa ett kampsport-årskort (autogiro eller engångsbetalning) får ett gemensamt duo PT-pass med någon av Slagskeppets tränare att nyttja någon gång under vårterminen! För att ta del av erbjudandet så talar du med vår personal i receptionen på plats hos oss på Lidingövägen 75 under våra bemannade öppettider.

 

Villkor

Kampanjen går ut på att kunden tar med en träningskamrat och om kompisen signar upp sig på ett KAMPSPORT 12 MÅN bind. Autogiro eller KAMPSPORT 12 MÅN KONTANT så får detta par en gemensam PT lektion (PT-duo) på 60 minuter. Erbjudandet om en gratis PT-timme kan endast nyttjas en gång och ni blir erbjudna tid när våra tränare kan. Down Below AB försöker i den största möjliga mån hitta en tid som passar både tränare och kund bra. Erbjudandet går att nyttja fram till 18 juni 2023. I de fall där erbjudandet inte nyttjats innan den 18 juni 2023 kommer erbjudandet gå ut.  Erbjudandet är personligt och kan inte överlåtas.

Force Majeure

Down Below AB skall vara befriade från skyldigheter som kan följa av avtalet i det fall omständighet inträder som ligger utanför Down Below AB’s kontroll.

Down Below AB äger häva avtalet, delvis eller i sin helhet, om sådan omständighet inträder. Hävning skall föregås av en skriftlig framställning om uppsägning med angivande av orsak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *