THAI KIDZ SOMMARKOLLO – AUGUSTI

Efter ett mycket uppskattat barnkollo i början av sommaren så arrangerar Slagskeppet nu ännu ett sommarkollo veckan innan skolstarten!

Under 4 dagar, måndagen den 10:e augusti till torsdagen den 13:e augusti, mellan kl 09.00 och 16.00 tränar barnen thaiboxning, CrossFit, gymnastik, självförsvar och löpning.

Vi har några enklare föreläsningar om självkänsla, kost och hur man är en bra kompis.  

Vi kommer hålla både inomhus- och utomhuspass. All inomhusträning sker i Slagskeppets träningslokaler i Kungliga Tennishallen. Det är också i vårt mysiga café som vi äter mellanmål och lunch.

Boka på länk nedan.
https://slagskeppet.brponline.se/#/webcategories
(Välj “KIDZ KOLLO 2020” i menyn högst upp till vänster och skriv in alla uppgifter som behövs)

4 Replies to “THAI KIDZ SOMMARKOLLO – AUGUSTI”

  1. Hej! Vi riktar oss åt åldrarna 7-11 år! För äldre barn och ungdomar har vi “Next Generation” som riktar sig åt åldrarna 12-17 år, anmälan inför “Next Generation” släpps inom kort!

   Vänligen,
   Slagskeppet

 1. Hej,
  Jag tänkte kolla med er om det fortfarande finns platser på Thai kids sommarkollo? Vilka åldrar vänder ni er till, kostnad? Förkunskaper?
  Tacksam för svar!

  1. Hej! Vi har fortfarande ett par platser kvar. Åldrarna vi vänder oss till är 7-11 år, för “beginner” behövs inga förkunskaper och priser är 2000kr per termin (20% rabatt om man vill att sitt barn går fler en 1 kurs per vecka)!

   Vänligen,
   Slagskeppet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *