THAI KIDZ & NEXT GENERATION ANMÄLAN ÖPPEN!

Nu har anmälan inför vårterminen 2020 öppnar för våra barn- och ungdomsgrupper – Thai Kidz och Next Generation!

Tryck på länken för att komma till bokningen: https://slagskeppet.brponline.se/#/webcategories

 

THAIKIDZ 7–11 ÅR
Träningen är lekfull men disciplinerad och innehåller olika delar av kampsportsträning men också koordination-, smidighets-, konditions- och balansövningar. Vårt mål är att ge ditt barn bättre motorik, kondition, självkänsla och trygghet. En av de viktiga lärdomarna är:  “det vi lär oss i träningslokalen stannar i träningslokalen”. Barnen måste känna att det är roligt att gå till träningen. Grunden för att barnen ska ha roligt är att de känner sig trygga och vågar vara sig själva.

 

NEXT GENERATION 12–17 ÅR
Next Generation är en ungdomsgrupp med blandad nivå (nybörjare, motionärer och avancerade). Träningen skiljer sig inte mycket från vuxengrupperna, men är i många aspekter anpassad för ungdomar.

Next Generation leds av klubbens mest erfarna tränare och förutom den rena thaiboxningsträningen så fokuserar vi mycket på teambuilding och mentorskap. Vi strävar efter att bygga både en hälsosam kropp och en hälsosam knopp genom träning av både fysiken och psyket.

Nytt för Next Generation är att man kommer vara bunden till sina dagar, måndagar, onsdagar och söndagar. Detta är för att grupperna ska bli mer sammansvetsade och jämnare, vilket kommer ge bättre förutsättningar till utveckling.

Abonnemanget Next Generation VT-20 kommer ge tillgång till följande pass:

Next Generation Måndag: 17:00-18:15
Next Generation Onsdag: 17:00-18:00
Next Generation Lördag: 12:30-13:45

Ungdomar med Next Generation-kort som är 15 år fyllda har även tillgång till Slagskeppets gym mot uppvisning av legitimation. Som vanligt har tjejerna i Next Generation tillgång till tjejpasset ”Änglarna” som äger rum lördagar kl. 10:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *