THAI KIDZ HT 2023

ANMÄL DIG NU TILL THAI KIDZ 7-11 ÅR!

Är ditt barn redo att upptäcka spänningen med thaiboxning och samtidigt utvecklas både fysiskt och mentalt? Nu öppnar vi anmälan till våra populära Thai Kidz-grupper för barn i åldrarna 7-11 år!

THAI KIDZ BEGINNER Vi fokuserar på att lära barnen ta kontroll över sina kroppar genom rörelseträning, kondition och styrka, samtidigt som de lär sig thaiboxningens grundtekniker. Målet är att barnen ska känna sig trygga att utmana sig själva och hjälpa varandra till bra träning. För oss är det viktigt att träningen är rolig och vi fokuserar även mycket på barnens självkänsla och självförtroende. Vi betonar också vikten av att det vi lär oss i träningslokalen stannar där. För att delta behöver barnet ha ett par säsckhandskar och en vattenflaska.

THAI KIDZ ADVANCED Den här gruppen vänder sig till barn i åldrarna ca 9-11 år som antingen har tidigare erfarenhet från våra Thai Kidz-grupper eller från andra thaiboxningsklubbar. Här fokuserar vi på sparring- och timingövningar, och successivt introducerar vi lättare sparring. Under terminens gång kommer full sparringutrustning att krävas, inklusive sparringhandskar, tandskydd, benskydd och suspensoar. En vattenflaska är också ett måste!

Anmälan är öppen nu, och platserna är begränsade. Först till kvarn gäller! Här är de tillgängliga dagarna och tiderna för anmälan:

THAI KIDZ BEGINNER

  • Tisdagar: 17:00–18:00

  • Onsdagar: 16:00–17:00

  • Fredagar: 17:00–18:00

  • Söndagar: 13:00–14:00, 14:15–15:15

THAI KIDZ ADVANCED

  • Tisdagar: 17:00–18:00

  • Fredagar: 17:00–18:00

För att anmäla dig, besök vår hemsida och klicka på “Boka enstaka kurser Thai Kidz och Next Generation”. Vid fullbokade dagar hamnar du på en reservlista för eventuella avhopp.

ANMÄL DIG HÄR

Priset för en termin är 2 595 kr, och en medlemsavgift på 400 kr per år tillkommer. Medlemsavgiften kan betalas antingen via faktura eller på plats hos oss. Om ditt barn vill gå på fler än ett pass per vecka erbjuder vi en 20% rabatt på barnets andra pass. Kontakta oss på info@slagskeppet.com för hjälp att boka det andra passet till rabatterat pris.

Vänta inte med att anmäla dig, platserna fylls snabbt! Det här är en fantastisk möjlighet för ditt barn att utforska thaiboxningens värld och bygga både styrka och självförtroende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *