ÅRETS ELDSJÄL – FINALIST PETER LÖÖF

Vi är så stolta över att vår fantastiska huvudtränare Peter Lööf blivit utsedd till en av finalisterna i Årets Eldsjäl – kategori Hälsa.

Peter Lööf
Peter Lööf – finalist i Årets Eldsjäl – kategori Hälsa

Peter har under de senaste 30 åren jobbat outtröttligt med att förutom att bygga fantastiska utövare och tränare också förbättra knopp och kropp hos de som tränar hos honom på Slagskeppet.
Han har alltid tagit sig extra tid för alla som behövt en handpåläggning fysiskt med en skada eller ett trauma. Han har också funnits där för att prata och stötta när det behövts. Hans engagemang har alltid gått utanför det vanliga – inte bara idrottsmässigt utan även livsmässigt. Han har och har alltid haft en viktig roll i många människors liv inte bara som tränare, utan också som mentor och förebild.

OM ÅRETS ELDSJÄL – KATEGORI HÄLSA

De fyra finalisterna är personer som jobbar för att hjälpa människor, kanske framförallt de människor som inte har en naturlig väg in i det svenska föreningslivet. Och det oavsett bakgrund, etnicitet, sexuell läggning, medicinskt nedsättning eller något annat. De lägger ner otroligt mycket tid på att få andra att känna sig sedda och på att få andra att må bättre. Här hittar du Årets Eldsjäls hemsida.

OM PETER OCH SLAGSKEPPET

Peter har drivit Slagskeppet sedan slutet av 90-talet. Under alla dessa år har han använt träningen och thaiboxningen som ett medel för att hjälpa människor att må bättre  och känna en tillhörighet. Därför har hans och Slagskeppets dörr alltid stått öppen för alla – oavsett vem du är och var du kommer ifrån. Peters mål har varit att skapa en ungdomsgård för alla åldrar där alla blir sedda och känner sig välkomna.
Peter är dessutom en mycket uppskattad och eftertraktad personlig tränare och hans specialitet är att genom att träna både kropp och knopp bygga både fysisk och psykisk hälsa.

Slagskeppets populära ungdomsgrupper NEXT GENERATION (thaiboxning) är ett exempel på hur han tillsammans med sina engagerade tränare jobbar med mentorskap och teambuilding tillsammans försöker lyfta ungas självkänsla och trygghet. Förutom det är målet med gruppen att utbilda ungdomarna i kropps- och träningskunskap.

RÖSTA

Alla som passerat Slagskeppet genom åren och som Peter berört – Hjälp till att rösta fram honom till den stora finalen! <3

Här hittar du länk till röstningen

 

2 Replies to “ÅRETS ELDSJÄL – FINALIST PETER LÖÖF”

  1. Riktigt hjälpsam människa som alltid ger 100% av sig själv. Skulle inte kunna skada en fluga. Mer mentalt stabil får man leta efter i någon annan galax. PETER DU ÄR KUNG

  2. Peter du och Pernilla fanns där för vår finaste dotter
    Att ens barn tar till sig extraföräldrar och hittar stöd och vägledning hos andra vuxna än i familjen, är en gåva för oss föräldrar.
    Vi är tacksamma för Peters genuina intresse för att hitta det positiva hos barn och unga och även hans positiva sätt att peppa och bygga upp självkänslan för de som finns i hans verksamhet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *