NYTT UPPLÄGG – NEXT GENERATION!

Slagskeppet har beslutat att utöka ungdomsverksamheten med ett pass per vecka. Från och med måndagen den 9 september träder förändringen i kraft. Förändringen består i att vi slår ihop grupperna ”Advanced” och ”Beginner” till en grupp, som kommer heta bara Next Generation. Under större delen av

passet kommer alla att träna ihop som vanligt, men på slutet av träningen kommer gruppen delas in i de som vill träna sparring och dem som inte vill.

Träningarna kommer att ligga på måndag (instruktör Ivan Sundström), onsdag (Peter Lööf) och torsdag (Peter Lööf). Lördagarna fortsätter som vanligt.

Om Next Generation
Next Generation är en ungdomsgrupp på nybörjarnivå och avancerad nivå för alla ungdomar mellan 12 och 17 år. Träningen skiljer sig inte mycket från vuxengrupperna, men är i många aspekter anpassad för ungdomar.

I NG fokuserar vi också på teambuilding, mentorskap och tillsammans bygga en trygg och motiverande träningsmiljö. Vi strävar efter att bygga både en hälsosam kropp och en hälsosam knopp genom träning av både fysiken och psyket.

I NG tränar ”alla sorter”, dvs. allt från motionärs-/nybörjarnivå till avancerad; vi tränar och lär tillsammans. NG passar alla nivåer, oavsett vilka ambitioner man har med sitt idrottande. Sparring och tävlande är inte för alla och vill man inte så behöver man såklart inte. För att kunna delta i sparringen måste du ha sparringutrustning (boxningshandskar 12–14 Oz – väger du över 75 kg min 16 Oz, benskydd, suspensoar samt tandskydd).

Dem som kommit längst i sin utveckling och som har tävlingsambitioner kommer att få rotera (prova på) till vår Fightinggrupp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *