BOOTCAMP – SLAGSKEPPET “BOATCAMP” START 24 SEPT

CROSSFIT, THAIBOXNING & LYXFRUKOST

Slagskeppets populära Bootcamp – “Boatcamp” – en kombination av våra träningsformer Thaiboxning och CrossFit. I upplägget och priset ingår en härlig frukostbuffé efter varje pass – speciellt uppdukad för oss!

Du signar upp för fem veckors morgonträning och väljer mellan:
Boatcamp LIGHT  – tisdag / torsdag – 06.30 – 07.30 för 1995 kr eller
Boatcamp HEAVY – måndag / onsdag / fredag – 06.30 – 07.30 för 2495 kr.

Deltagare som var med på förra omgångens Boatcamp har 500 kr rabatt, likaså medlemmar med ett aktivt träningsabonnemang (alltså ej klippkort eller enbart medlemskap).

Lyxfrukost efter Bootcamp
Frukostbuffe efter Bootcamp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BOOTCAMP FÖR SÅVÄL NYBÖRJARE SOM ELITTRÄNAD

Träningen passar för alla nivåer då du kör efter din egen förmåga. Din coacher peppar dig till att för varje pass överträffa dig själv. Har du några specifika krämpor eller skador – meddela din coach och du kan med största säkerhet få hjälp att komma till rätta med problemet.

Du kommer att träna med våra huvudansvariga för Thaiboxning respektive CrossFit;

 • Peter Lööf (Thaiboxning)
  Peter är en legend inom kampsporten och har tränat upp många av Sveriges elit inom stående kampsport. Han tränar även aktiva inom många andra idrotter. Hans specialitet är (förutom hans ovanligt genuina kampsportskunskaper) biomekanik och hur kroppen kan tränas till att fungera på absolut bästa sätt. Peter håller de flesta av våra dagpass i thaiboxning. Han håller flera av våra ungdomspass samt lägger stor vikt vid att ta hand om våra nybörjare på thaiboxningsklasserna Step 1. Ett av våra populäraste pass – Peters Änglar är det också han som instruerar.
 • Teresa Pekkanen (CrossFit)
  Teresa är utbildad personlig tränare och tävlar i Styrkelyft – en riktig “badass”-tjej. Hon är också utbildad mamma-mage-instruktör och förutom att hon instruerar på våra Bootcamps så är hon också Head Coach för vår CrossFit box och håller massor av våra CrossFitpass.
  Du kan se vårt schema här.

Peter Lööf i Nyhetsmorgon

BOOTCAMPSTARTER I HÖST

Varför inte ta med mannen eller frugan och träna mornarna tillsammans? Eller kanske tonårssonen eller dottern! Fantastisk kul grej att göra ihop med någon du gillar riktigt mycket!

“Boatcamp” Heavy

 • 20 augusti
 • 24 september
 • 5 november

Passar dig som kan prioritera dig själv under fem veckor, vill komma ordentligt i form och som vill få in riktigt bra träningsrutiner under detta tredagars-bootcamp.

“Boatcamp” LIGHT

 • 21 augusti
 • 25 september
 • 6 november

Passar dig som har sämre med tid, men som kan avsätta två tidiga mornar för egen träning. Eller kanske för dig som tränar annat, men som vill komplettera din träning med detta tvådagars-bootcamp.

ANMÄLAN & FRÅGOR

Du gör din anmälan här.
Har du frågor får du gärna mejla oss på info@slagskeppet.com eller ringa oss under våra öppettider på 08-6604001

Observera att det ej går att “hoppa mellan kurserna”.

 

“BOATCAMP” – BOOTCAMPSTART 9 APRIL & 14 MAJ

Nu har deltagare som tidigare deltagit fått chansen att boka in sig på vårens omgångar av våra Bootcamp! Nu släpper vi resten av de eftertraktade platserna (6 stycken på första och 17 platser på andra) till alla andra som vill prova på vårt populära Bootcampkoncept “Boatcamp”. I fem veckor – måndag, onsdag och fredag morgon …

TRÄNA BORT SKADAN

Se klippet från Nyhetsmorgon här   Peter Lööf är Slagskeppets huvudtränare och en mycket uppskattad personlig tränare. Han och Ulf har jobbat tillsammans för att få upp Uffe i sadeln efter den hemska ridolyckan för snart 20 år sedan. Olyckan resulterade i att Ulf levde med kronisk huvudvärk och läkarna sade att det var omöjligt …

BOKA BOATCAMP MED START 12 & 13 FEBRUARI

Nu släpper vi platserna till vårt succékoncept “Boatcamp”  med start i februari. Vi tränar under en femveckorsperiod Thaiboxning och CrossFit varje vardagsmorgon mellan 06.30-07.30. Efteråt står en lyxig frukostbuffé uppdukad i vårt mysiga café. Kan du få en bättre start på dagen?   Tränare Peter Lööf – Head Coach för Slagskeppets kampsportsdel. Sveriges i särklass …

SJÖSLAGET LÖRDAG 9/12 KL13

Imorgon lördag är schemat ändrat. Peters Änglar, Sparringen och CrossFiten tränar som vanligt. Resten av passen är inställda.   Matcherna startar kl 13.00 Entré 100kr Entré medlemmar Slagskeppet 50kr   Cafeet är öppet som vanligt och fight cardet ser ut som följer:   1. Nova Lindberg Slsk – Linnea Bergström Nacka                                                  57kg jrD   2. Mathias …