Alla thaiboxningspass för aktiva födda 2004 och äldre tillsvidare inställda

 

 

 

 

Med anledning av den ökade smittspridningen av Covid-19 har Folkhälsomyndigheten i samråd med smittskyddsläkaren i Region Stockholm, fattat beslut om skärpta allmänna råd i Stockholms län, som påverkar idrotten i vår region.

Dessa allmänna råd gäller från idag till och med 19 november. 

Kvällens pass (29/10) kommer att genomföras för dem som missat informationen. Passet genomförs med avstånd och enskilda övningar. Helloweenträningen för barn på lördag (31/10) kommer att genomföras, men utan föräldrar på plats!

De delar av råden som idrottsrörelsen i synnerhet berörs av:
✔️Avstå från att vistas i inomhusmiljöer som butiker, köpcentrum, museer, bibliotek, badhus och gym. Nödvändiga besök i exempelvis livsmedelsbutiker och apotek kan göras.

✔️Avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och unga födda 2005 eller senare.

✔️Om möjligt undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de som man bor tillsammans med. Det innebär bland annat en avrådan från att arrangera eller delta i en fest eller liknande socialt umgänge.

Läs de allmänna råden i sin helhet här på Folkhälsomyndighetens hemsida.