20/08 - 2017

NYHET – BOXNING MED LUIS LAGERMAN

Vi är stolta och glada över att välkomna Luis Lagerman till vårt tränarteam på Slagskeppet.

AVANCERADE BOXNINGSKLASSER

Med start tisdagen den 22 augusti kl 19.30 kommer Luis hålla boxning på avancerad nivå tisdagar och torsdagar kl 19.30.

Förkunskaper krävs: För att få delta på passen så ska du vara på avancerad nivå på thaiboxningen, alternativt ha kört boxning 1-2 terminer tidigare eller så kan du stämma av med Peter alt. Luis och få deras godkännande att delta.

Kostnad: 2900kr för TERMIN SEP-DEC (Medlemskap i Slagskeppet tillkommer med 400 kr, giltigt i ett år)
Då har du endast tillgång till deltagande i Luis pass tisdagar och torsdagar kl 19.30. I detta kort ingår inte användande av Slagskeppets gymutrustning eller något av Slagskeppets övriga träningsutbud.

DU KAN KÖPA TERMINSKORT FÖR TRÄNING MED LUIS HÄR I VÅR WEBSHOP

För dig som tränar på Slagskeppet och har ett Kampsportskort eller CrossFitkort så ingår passen i vårt vanliga utbud.

Om Luis Lagerman

Luis Lagerman är proffsboxningstränare och har nyligen flyttat hem till Sverige efter 20 år i Miami, USA. Där blev han upplärd av och senare partner till Angelo Dundee, en av världens genom tiderna främste tränare med boxare som Muhammad Ali, Carmen Basilio, Sugar Ray Leonard, George Foreman och George Scott i portföljen.

South Beach Boxing, Blackzillians, Valente och Cyborg Fightsports är några av de gym som Luis Lagerman varit verksam på, som även har erfarenhet från de flesta stora arenor i USA.
Förutom att träna professionella boxare och MMA fighters, finner han stor glädje i att dela med sig av sin erfarenhet och sina kunskaper till motionsgrupper och har ett selektivt urval av privatkunder där bland andra Matt Daimon, Keith Harvey och Will Smith har ingått som klienter.

Klasserna som Luis kommer att hålla under hösten på Slagskeppet är anpassade för avancerade, och går igenom slagteknik, rörelsemönster och lätt sparring.
För de som är intresserade finns även möjlighet att boka in PT-lektioner.
Kontakta Luis för mer information och priser: loulagerman@hotmail.com

Comments

comments