NEXT GENERATION VT 21

NEXT GENERATION 12–15 ÅR – ANMÄL HÄR 

NEXT GENERATION ÄR EN UNGDOMSGRUPP MED BLANDAD NIVÅ (NYBÖRJARE, MOTIONÄRER OCH AVANCERADE). TRÄNINGEN SKILJER SIG INTE MYCKET FRÅN VUXENGRUPPERNA, MEN ÄR I MÅNGA ASPEKTER ANPASSAD FÖR UNGDOMAR.

NEXT GENERATION LEDS  KOMPETENTA TRÄNARE – FÖRUTOM DEN RENA THAIBOXNINGSTRÄNINGEN SÅ FOKUSERAR VI MYCKET PÅ TEAMBUILDING OCH MENTORSKAP. VI STRÄVAR EFTER ATT BYGGA BÅDE EN HÄLSOSAM KROPP OCH EN HÄLSOSAM KNOPP GENOM TRÄNING AV BÅDE FYSIKEN OCH PSYKET.

PÅ NEXT GENERATION KÖR MAN MÅNDAGAR OCH ONSDAGAR. VI HAR FOKUS PÅ ATT GRUPPERNA SKA BLI SAMMANSVETSADE OCH KÄNNA EN SAMHÖRIGHET VILKET GER BRA FÖRUTSÄTTNINGAR TILL UTVECKLING.

Abonnemanget kostar 2850 KR och en avgift på 400 KR för medlemskap i föreningen tillkommer (gäller 1 år från tecknat datum). I medlemskapet ingår även försäkring. Ni kan köpa abonnemanget på plats i kassan hos oss! Första tillfället för terminen sker måndagen 25/1-2021 !

5 Replies to “NEXT GENERATION VT 21”

    1. Hej! Vi har tyvärr inte provträning i våra barn- och ungdomsgrupper då alla grupper är fulla just nu.
      Ni får gärna mejla oss på info@slagskeppet.com ifall ni vill ha ett mejl när vi öppnar anmälan för våra barn- och ungdomskollon eller höstterminen!

    1. Hej!
      Det okej att hoppa in i mån av plats, dock så är vår ungdomsgrupp Next Generation helt full just nu. Ifall ni är intresserade av att ställa er på reservlistan eller listan för mejlutskick vid öppning av anmälan inför höstterminen så får ni jättegärna mejla in till oss på info@slagskeppet.com!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *