NEXT GENERATION HT 2023

🔥 NEXT GENERATION 12–15 ÅR – ANMÄL HÄR! 🔥

Är du redo för en actionfylld och utvecklande träning? Anmäl dig till vår ungdomsgrupp, Next Generation! Här får du en chans att träna som de bästa inom thaiboxning och uppleva en gemenskap som tar dig till nya höjder.

Next Generation är uppdelad i två grupper – Beginner och Fortsättning. Träningen i dessa grupper skiljer sig inte mycket från våra vuxengrupper, men är skräddarsydd för ungdomar som dig!

Våra mest erfarna tränare leder Next Generation. Tillsammans med oss får du inte bara en gedigen thaiboxningsträning, utan vi lägger också stor vikt vid teambuilding och mentorskap. Vi strävar efter att bygga både en hälsosam kropp och en stark själ genom träning av både fysiken och psyket.

Next Generation Fortsättning tränar på måndagar och onsdagar kl. 17:15–18:15, medan Next Generation Beginner kör på torsdagar kl. 17:15–18:15 och lördagar kl. 12:00–13:00. Vi är särskilt fokuserade på att skapa sammanhållning och en känsla av gemenskap inom grupperna, vilket ger bästa förutsättningar för din utveckling.

✅ NEXT GENERATION BEGINNER 📅 Torsdagar: 17:15–18:15 📅 Lördagar: 12:00–13:00

✅ NEXT GENERATION ADVANCED 📅 Måndagar och onsdagar: 17:15–18:15

Anmäl dig genom att trycka HÄR redan idag och ta steget mot en hälsosam framtid full av självförtroende och äventyr!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *