NEXT GENERATION HT 2020

NEXT GENERATION 12–17 ÅR
NEXT GENERATION ÄR EN UNGDOMSGRUPP MED BLANDAD NIVÅ (NYBÖRJARE, MOTIONÄRER OCH AVANCERADE). TRÄNINGEN SKILJER SIG INTE MYCKET FRÅN VUXENGRUPPERNA, MEN ÄR I MÅNGA ASPEKTER ANPASSAD FÖR UNGDOMAR.

NEXT GENERATION LEDS AV KLUBBENS MEST ERFARNA TRÄNARE – T.EX PETER LÖÖF SOM HAR COACHAT FRAM FLERTAL VÄRLDSMÄSTARE GENOM ÅREN. FÖRUTOM DEN RENA THAIBOXNINGSTRÄNINGEN SÅ FOKUSERAR VI MYCKET PÅ TEAMBUILDING OCH MENTORSKAP. VI STRÄVAR EFTER ATT BYGGA BÅDE EN HÄLSOSAM KROPP OCH EN HÄLSOSAM KNOPP GENOM TRÄNING AV BÅDE FYSIKEN OCH PSYKET.

PÅ NEXT GENERATION KÖR MAN MÅNDAGAR, ONSDAGAR OCH LÖRDAGAR. DET ÄR FRIVILLIGT HUR MÅNGA AV PASSEN I VECKAN MAN VÄLJER ATT KÖRA. VI HAR FOKUS PÅ ATT GRUPPERNA SKA BLI SAMMANSVETSADE OCH KÄNNA EN SAMHÖRIGHET VILKET GER BRA FÖRUTSÄTTNINGAR TILL UTVECKLING.

ABONNEMANGET NEXT GENERATION HT-20 KOMMER GE TILLGÅNG TILL FÖLJANDE PASS:

NEXT GENERATION MÅNDAG: 17:00-18:15
NEXT GENERATION ONSDAG: 17:00-18:15
ALL LEVELS LÖRDAGAR

Ungdomar med Next Generation-kort som är 15 år fyllda har även tillgång till Slagskeppets gym mot uppvisning av legitimation. Som vanligt har tjejerna i Next Generation tillgång till tjejpasset ”Änglarna” som äger rum lördagar kl. 10:00.

Abonnemanget kostar 3250KR och en avgift på 400kr för medlemskap i föreningen tillkommer (gäller 1 år från tecknat datum). I medlemskapet ingår även försäkring. Ni kan köpa abonnemanget på plats i kassan hos oss! Terminen sätter igång måndag den 31 augusti – ses då!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *