NEXT GENERATION HÖSTTERMIN 2022

NEXT GENERATION 12–15 ÅR – Anmäl här!
NEXT GENERATION ÄR EN UNGDOMSGRUPP MED BLANDAD NIVÅ (NYBÖRJARE, MOTIONÄRER OCH AVANCERADE). TRÄNINGEN SKILJER SIG INTE MYCKET FRÅN VUXENGRUPPERNA, MEN ÄR I MÅNGA ASPEKTER ANPASSAD FÖR UNGDOMAR.

NEXT GENERATION LEDS AV KLUBBENS MEST ERFARNA TRÄNARE – T.EX PETER LÖÖF SOM HAR COACHAT FRAM FLERTAL VÄRLDSMÄSTARE GENOM ÅREN. FÖRUTOM DEN RENA THAIBOXNINGSTRÄNINGEN SÅ FOKUSERAR VI MYCKET PÅ TEAMBUILDING OCH MENTORSKAP. VI STRÄVAR EFTER ATT BYGGA BÅDE EN HÄLSOSAM KROPP OCH EN HÄLSOSAM KNOPP GENOM TRÄNING AV BÅDE FYSIKEN OCH PSYKET.

PÅ NEXT GENERATION KÖR MAN MÅNDAGAR, ONSDAGAR OCH TORSDAGAR, DET ÄR FRIVILLIGT HUR MÅNGA AV PASSEN I VECKAN MAN VÄLJER ATT KÖRA. VI HAR FOKUS PÅ ATT GRUPPERNA SKA BLI SAMMANSVETSADE OCH KÄNNA EN SAMHÖRIGHET VILKET GER BRA FÖRUTSÄTTNINGAR TILL UTVECKLING.

 NEXT GENERATION HT-22 KOMMER GE TILLGÅNG TILL FÖLJANDE PASS:

NEXT GENERATION MÅNDAGAR: 17:00-18:15
NEXT GENERATION ONSDAGAR: 17:00-18:15
NEXT GENERATION TORSDAGAR: 17:00-18:15

Abonnemanget kostar 3950Kr och en avgift på 400kr för medlemskap i föreningen tillkommer (gäller 1 år från tecknat datum). I medlemskapet ingår även försäkring. Ni kan köpa abonnemanget på plats i kassan hos oss! Terminen sätter igång måndag den  22 Augusti – ses då!

2 Replies to “NEXT GENERATION HÖSTTERMIN 2022”

  1. Hej!

    Vi vill anmäla vår dotter Rebecka Heggestad Berg till fortsättning på Next Generation till vårterminen 2023. Hon tränar idag tillsammans med sin kompis Astrid Roupe och tränar med bl a Peter som instruktör.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *