KIDZ KOLLO 2019

KIDZ KOLLO 2019

Efter ett års uppehåll är det dags att återuppta vårt omtyckta KIDZ KOLLO här på Slagskeppet. Vi slår fast vid att alla barn mår bra av rörelse och gemenskap – och detta är våra två huvudingredienser i vårt KIDZ KOLLO.

BAKGRUND

Slagskeppet har funnits så länge att flera generationer har passerat igenom vår förening. Vi har länge märkt att gamla elever kommer tillbaka till oss – nu med sina barn eller tonåringar.

Flera av oss i Slagskeppet har själva barn och brottas med pusslet att få semesterdagarna att räcka till under somrarna. Vi vill därför erbjuda ett sysselsättningsalternativ för träningsintresserade barn och unga tonåringar mellan 6 och 13 år en de första veckorna på sommarlovet.

I våra lokaler i Kungliga Tennishallen på Östermalm i Stockholm har vi de fysiska möjligheterna att kunna ta hand om barn på heltid.

AKTIVITETER

Vi vill erbjuda barnen en bred variation av aktiviteter med våra kunniga och erfarna tränare och engagerade ungdomsledare. Under sex dagar får barnen utforska och lära sig thaiboxning, CrossFit, OCR/hinderbaneträning, löpning, boxning och gymnastik under lekfulla former.

Slagskeppets fantastiska barntränare följer barnen under hela dagen och veckan. Barnen delas in i mindre grupper efter ålder och träningserfarenhet.

Förutom träning har vi även några enklare föreläsningar om bl. a kost, skador och självförtroende.

MAT

I avgiften för kollot ingår hemlagad lunch. Meddela via mail innan kollostart vid ev. allergier.

Barnen behöver ta med eget eftermiddagsmellis.

VAD KRÄVS FÖR ATT DELTA?

– Barnet ska vara mellan 6 – 13 år

– Man ska kunna hålla ordning på sina egna saker. Det finns skåp att låsa in sina tillhörigheter i och vi rekommenderar kodlås så slipper man hålla ordning på nycklar. Antingen tar man med sig eget  eller så finns det att köpa hos oss (kostar 120kr).

– Det mesta av träningen sker inomhus. Vi kommer dock ha dagliga aktiviteter och “lunchrast” utomhus så ta med kläder efter väder. Ta gärna med ett extra ombyte och handduk för att kunna duscha.

– Man ska också ta med sig mellanmål till eftermiddagarna. Notera att vi inte har möjlighet att förvara medtaget mellanmål som kräver kyla.

– Du ska vara simkunnig (för att vara aktuell för att följa med till Kampementsbadet och bada, men det kommer finnas alternativ att sysselsätta sig med)

ANMÄLAN TILL SOMMAREN 2019

  • 6 heldagar fullspäckade med aktiviteter kostar 2995 kr inkl. träning och lunch alla dagar.
  • Alla deltagare får också varsin t-shirt, tygväska och vattenflaska
  • Vi erbjuder syskonrabatt på 200 kr till anmält barn 2 samt 3 från samma familj

Du bokar plats via denna länk.

Anmälan är bindande och anmälningsavgiften återfås till hälften enbart mot uppvisande av läkarintyg.

Varmt välkomna med er anmälan till vårt kollo!

TEAM Slagskeppet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *