13/04 - 2017

KAMPSPORTSLÄGER FÖR 12-17-ÅRINGAR I AUGUSTI

Nu är anmälan öppen till Slagskeppets Next Generation Summer Camp som går av stapeln den 14-18 augusti 2017, veckan innan skolan börjar för hösten.

Om Slagskeppet

Slagskeppet är en av de anrikaste kampsportsklubbarna i Sverige och startade sin verksmahet redan 1977. Sedan dess har många fighters passerat igenom föreningen. Bla har några av Sveriges och tom världens bästa utövare  – Martin Holm, Jörgen Kruth, Magdalena Kowalcyk, Natalie Zoukathas, Liza Östman, Sanny Dahlbeck och Sofia Olofsson – skolats hos oss under många år av vår huvudtränare Peter Lööf och hans företrädare P-O Lindvall och alla har de representerat Slagskeppet och Sverige i internationella mästerskap som NM, EM och/eller VM.

Om vår huvudtränare

Slagskeppet har alltid fungerat som en plantskola för duktiga fighters och klubbledare. Vi jobbar med att lära ut sporten från grunden och vår huvudtränare Peter är mycket pedagogisk, inspirerande, innovativ och engagerad i sina elever. Han har 35 år erfarenhet som instruktör och är fortfarande lika nyfiken och intresserad av det han gör och brinner för att utveckla sina boxare.

Peter har djupgående kunskap i hur kroppen fungerar , skador, rehabilitering och styrkeuppbyggnad anpassad för olika idrotter. Därför anlitas han flitigt av idrottsutövare inom andra idrotter som tex ryttare, löpare, fotbollsspelare, golfare och tennisspelare.
Du får nu möjligheten att under en vecka träna för Peter och flera av våra andra duktiga instruktörer och hänga i våra mysiga lokaler på Slagskeppet under en vecka.

Om Next Generation Summer Camp

Slagskeppet har en väl utvecklad barn- och ungdomsverksamhet och under våren 2017 har vi haft ca 130 barn och ungdomar 17 år och yngre, inskrivna i vår förening. Vi har under hösten planer på att ytterligare utveckla vår ungdomsverksamhet genom att dela upp vår populära ungdomsgrupp i en nybörjargrupp och en mer avancerad grupp. Vi har tidigare gjort samma uppdelning med vår barngrupp när den har växt och blivit stor.

Next Generation Summer Camp är tänkt som en  inspirerande “kick-off” för våra ungdomar för att komma igång igen efter sommaruppehållet och som sysselsättning den där sista sega veckan innan skolan börjar igen efter sommarlovet.
Därför kan du vara helt nybörjare och du kan ha tävlat. Du kan vara medlem på en annan klubb eller vara medlem hos oss, det spelar ingen roll. Vi delar upp deltagarna efter erfarenhet och ålder så att alla ska få ut så mycket som det bara är möjligt av träningslägret.

Varför inte passa på att testa om kampsport är något för dig? Vi utlovar en härlig, tuff, inspirerande och rolig vecka för alla träningsintresserade ungdomar.

Fokus ligger på stående kampsport och vi kommer att träna:
– Thaiboxning
– Boxning
– Movement
– Löpning
– Styrka

Vi kommer också har föreläsningar och workshops som handlar om skadehantering, träningsupplägg och kost.
Du tillbringar måndag till torsdag hos oss på Slagskeppet mellan 9-16 (fredag slutar vi 15)

I upplägget ingår också:
– Förmiddagsmellis
– Lunch
– Vattenflaska
– T-shirt
– Avslutningsöverraskning

Anmälan och betalning sker via Slagskeppets hemsida. På vår hemsida www.slagskeppet.com kan du också läsa mer om vår familje-, barn-, och ungdomsverksamhet.

VÄLKOMMEN TILL OSS I SOMMAR!

Comments

comments