GRATIS TRÄNING 7-20 JANUARI – ÖPPET HUS

GRATIS TRÄNING
Thaiboxning

GRATIS träning under två veckors ÖPPET HUS 7 – 20 januari – Slagskeppet satsar för ett härligt nytt träningsår genom att bjuda in ALLA som inte tidigare tränat hos oss till två veckors GRATIS träning. Kom och träffa alla våra härliga medlemmar och inspirerande coacher.

TRÄNINGSFORMER

  • Thaiboxning
  • Boxning
  • CrossFit
  • Gym

Det är GRATIS – testa allt i två veckor!

Vill du ta del av erbjudandet –  vara säker på en plats på passen – lägga upp ett två veckors träningsschema med hjälp av vårt utbud?

Gå in på vår BOKNINGSSIDA och fokusera på de två KNALLROSARÖDA fälten. I det första registrerar du dig och sedan går du in i det andra och bokar in dig på de pass du vill delta på under de två veckorna!

Tipsa en vän som du tycker ska ge sig själv ett härligt träningsår 2019 – starta tillsammans – det är lättare! Testa allt – hos oss finns inga trösklar – våra coacher välkomnar er med öppna armar!

FÖRST TILL KVARN – NU KÖR VI!

Kanske lyckas våra fantastiska och engagerade instruktörer inspirera dig till att komma igång med ett härligt och givande träningsår – även om det inte blir hos oss! Passa på att ge dig själv den här chansen! Vi hjälper dig gärna på vägen!

Och du – det är GRATIS 😉

VARMT VÄLKOMMEN!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *