Café

I vårt kafë kan du få dagens soppa, grymma sallader, varma mackor eller en kaffe. Vi är mycket intresserade av kost och hälsa och vår inställning är att mat ska inte bara vara nyttig –  den ska vara värd att äta och betala för! Vi lagar och serverar maten med kärlek!

Vi använder oss i minsta möjliga mån av prefabvaror och gör tex alla dressingar, röror etc själva från grunden – och vi lovar de är grymma! Vi hämtar också alla våra bröd och bakverk från bästa bageriet i stan – Valhallabageriet! Det finns ingen motsvarighet till deras surdegsbröd och kardemummabullar – det är fantastiskt!

Frukost efter träning

Du vet väl att vi bjuder på en härligt frukost till alla deltagare på morgonpassen!?

Lunch efter träningen


Vi erbjuder varje dag Dagens Thaisoppa där du själv väljer dina tillbehör. Vi varierar mellan de klassiska Kha Tom, Green Curry, Panaeng, Red Curry, Tom Kha, Yellow Curry, Tom Yam mm.
Sopporna serveras med ris och Valhallabageriet bröd och du väljer själv hur mättande du vill ha dem.

Du kan dessutom variera dig med någon av våra fräscha sallader.
Vill du bara ha en fräsch surdegssmörgås med färska grönsaker så ordnar vi det!

Vill du ha något enklare så gör vi goda grillade mackor  – också det på surdegsbröd från Valhallabageriet.

Beställ när du kommer – klart när du går
Beställ innan passet så är maten färdig för servering efter passet eller så kan du ta med den när du går.

Betala maten via autogiro

Du vet väl att du inte ens behöver ha med dig plånboken till träningen. Du kan be om att få sätta upp matnotan på ditt kundkonto så dras summan via ditt autogiro samtidigt som din träningsavgift varje månad.

Har du barn som tränar hos oss och som kanske inte hinner hem för mellanmål innan träningen. Då kan du meddela oss om att ditt barn kan sätta upp kostnaden för maten på ditt kundkonto.