BOOTCAMP: Pre-Summer

Vill du komma igång med träningen innan sommaren anländer? Då är det hög tid att anmäla sig till Slagskeppets bootcamp! I fyra veckor så möts vi klockan 06:40 i träningslokalen på tisdagar, onsdagar och torsdagar och kör ett svettigt pass som avslutas klockan 07:30. Efter träningspasset så erbjuds det en lättare frukost som man antingen kan avnjuta i vårt café eller ta med sig – en perfekt start på dagen!

Vi fokuserar på helkroppsträning och använder oss av thaiboxning, cirkelfys, funktionell träning och rörlighetsträning. Målet med campet är inte bara en stark kropp utan även en HEL kropp och ett starkare sinne.

Tränaren på bootcampet är vår omtyckta coach Peter Lööf! Peter har tränat upp många av Sveriges elit inom stående kampsport och han tränar även aktiva på elitnivå  inom många andra idrotter. Han specialiteter (förutom hans djupa kampsportskunskaper) är biomekanik och hur kroppen kan tränas till att fungera på allra bästa sätt.

 

Vi på Slagskeppet tror på att genom att göra omständigheterna kring träningen smidigt och enkelt så har flera möjligheten att delta. Därför erbjuder vi förutom frukost på plats även handduk att låna så att du slipper släpa med dig handduk till och från träningen. Det finns även möjlighet att lägga till kostrådgivning och matlådor till bootcampet. Om man känner för det så har vi även möjligheten att erbjuda både uthyrning av skåp där du kan förvara dina träningskläder samt tvättservice där vi tvättar dina träningskläder.

Pris för icke-medlemmar: 3000 Kr | Pris för medlemmar: 2000 Kr
(obs! För att boka till medlemspris så behöver du mejla in din bokning till info@slagskeppet.com)

Boka HÄR

 

2 Replies to “BOOTCAMP: Pre-Summer”

  1. Tjena
    Funderar på att vara med. 1 år sen korsbandsoperationen nu. Tror jag fortfarande. Är medlem.
    Finns det plats?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *