BOKNING AV GRUPPTRÄNING

Nu sätter gruppträningarna för ungdomar över 15 år och vuxna igång – på ett smittsäkert sätt!

Vi kommer ha All Levels-pass i thaiboxning som kommer kräva att man bokar en plats till ett pass via vår hemsida eller app. Vi kommer ha 10 bokningsbara platser för våra medlemmar. 

Boka via app

 1. Ladda ner appen i din spelbutik

 2. Logga in genom att använda din e-post du uppgav när du registrerade dig hos oss. Är det första gången du loggar in så är ditt lösenord dina födelsesiffror (ÅÅMMDD) – detta lösenord kan du ändra när du loggat in. Har du glömt ditt lösenord så trycker du på “Glömt lösenord” och begär ett nytt till din e-postadress. 

 3. Boka pass genom att trycka på + bredvid passet du önskar att boka.

Önskar du att avboka ett bokat pass så kan du göra det senast 2 timmar innan passet startar. Upprepad utebliven eller sen avbokning  kommer leda till avstängning från att boka  pass i en vecka. Har du klippkort så kommer ett klipp dras av vid sen eller utebliven avbokning. 

Bokar du via vår hemsida är det samma steg som via appen förutom att du måste trycka på “Boka gruppass”-kategorin. Du når vår bokningssida genom att trycka på “Boka Pass”-knappen på vår hemsida.

Vid problem att boka pass så kan det vara så att du inte har rätt rättigheter t.ex ett abonnemang som utgått eller inte har rättigheten till att boka kampsportspass. Det kan även vara så att ditt medlemskap i föreningen har löpt ut. Du kan få hjälp genom att ringa in till receptionen under våra bemannade öppettider vardagar 12-20, lördagar 11-15 och söndagar 11-16. 

Thai All Levels är tillgängligt för våra medlemmar över 15 år som har kampsport- eller crossfit-abonnemang eller klippkort Kampsport/CrossFit. 

2 Replies to “BOKNING AV GRUPPTRÄNING”

 1. Hej,

  Har tidigare mailat om att jag vill avsluta mitt medlemskap och abonnemang hos er som går ut.

  Önskar få information om att det är uppsagt samt när sista betalningen kommer ske?

  Hälsningar,
  Daisy Johansson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *