19/03 - 2018

“BOATCAMP” – BOOTCAMPSTART 9 APRIL & 14 MAJ

Nu har deltagare som tidigare deltagit fått chansen att boka in sig på vårens omgångar av våra Bootcamp!
Nu släpper vi resten av de eftertraktade platserna (6 stycken på första och 17 platser på andra) till alla andra som vill prova på vårt populära Bootcampkoncept “Boatcamp”.

I fem veckor – måndag, onsdag och fredag morgon tränar du CrossFit och Thaiboxning och vi bjuder på frukostbuffé efteråt.

Du väljer mellan de två startdatumen:
– 9 april BOATCAMP HEAVY (3-dagars) måndag, onsdag, fredag 06.30 – 07.30

– 14 maj BOATCAMP HEAVY (3-dagars) måndag, onsdag, fredag 06.30 – 07.30


Vi tränar mellan 06.30 – 07.30 och när du är klar står frukostbuffén uppdukad med kokt ägg, youghurt, musli, grönsaker, rökt lax, charkuterier, ost, bönor, hummus, pesto, flera olika sorters bröd, juice, kaffe, te.

Vi anpassar Bootcampet efter DIN nivå, vilket gör att alla kan köra på efter sin förmåga. Peter Lööf går igenom träning för olika typer av krämpor och du kan alltid passa på att fråga efter passet om det är någon särskild skada du behöver tips och råd om hur du ska hantera.

Varför inte testa nya träningsformer? – Thaiboxning & CrossFit – för alla nivåer!

PRIS 3-dagars Bootcamp 2495 kr
PRIS 3-dagars Bootcamp Medlemmar Slagskeppet 1995 kr

BOKA HÄR

PS. Vi har tidigare även erbjudit BOATCAMP LIGHT (2-dagars, tisdagar & torsdagar pris 1995 kr, medlemmar Slagskeppet 1495 kr ) och om det finns ett stort intresse så kommer vi dra igång ett sådant i senare delen av april. Är du intresserad av Lightvarianten – mejla ditt intresse till info@slagskeppet.com med “Boatcamp Light” i ämnesraden.

Comments

comments