BARNTRÄNING – THAI KIDZ HÖSTEN 2018

THAIKIDS - THAIBOXNING FÖR BARN

Från och med 6 augusti kan du anmäla ditt barn till vår populära barnträning THAI Kidz – Thaiboxning för barn via denna länk. Terminsstarten är den 31 augusti eller senare beroende på vald dag. Vi gör upphåll med träningen under höstlovet.

THAIKidz passar barn mellan 6, 7 – 11, 12 år beroende på mognadsgrad.
Vårt koncept för barnträning är lekfull men utmanande thaiboxningsträning och vi jobbar med teknik, kondition och disciplin. Vi är oerhört stolta över vår barnträning och våra engagerade och duktiga barninstruktörer.
Viktigt att veta är också att – Det vi lär oss i träningslokalen – stannar i träningslokalen.

THAI Kidz finns på  två olika nivåer;

  • THAI Kidz Beginner Thaiboxning för nybörjare (ca 7-11 år) samt
  • THAI Kidz Advanced Thaiboxning för mer erfarna barn som vill börja sparras så smått under kontrollerade former. (ca 9-11 år)

GRATIS PROVA-PÅ-TRÄNING THAI KIDZ BARNTRÄNING

Är barnen nyfikna på hur det är att träna thaiboxning?
Låt dem komma och testa gratis hos oss!

Vi erbjuder två tillfällen att testa på på nybörjarnivå:

  • Fredagen den 24 augusti kl 17 och
  • Söndagen den 26 augusti kl 15

Det går bra att testa en eller båda dagarna om man vill det.

Träningen är gratis, men vi behöver att ni bokar  plats via denna länk.  Vid ev no-show utan att ni avbokat senast 24 timmar innan kommer vi att debitera er 150 kr.

FAMILJEFOKUS – TRÄNA THAIBOXNING SAMTIDIGT SOM BARNEN

Du vet väl att du som vuxen hos oss kan träna samtidigt som barnen?

Vi har medvetet lagt vuxenpass samtidigt som några av våra barnträningar för att du som förälder ska kunna passa på att utnyttja tiden till egen träning!

Första gruppträningspasset hos oss är alltid gratis så passa på att testa du med när barnen ändå provar på.
Ingen platsbokning behövs för dig utan det är bara att droppa in – så du kan kolla läget innan du hoppar in ;-).

Du tränar i vuxengrupp som har egen instruktör som peppar och pushar dig  samtidigt som barnen kör sitt pass med sina instruktörer.

Varför inte prova på en ny??? spännande träningsform – bättre att passa på att utnyttja tiden till att träna än att sitta och slösurfa! 😉

Det går naturligtvis också jättebra att använda vårt välutrustade gym och konditionsmaskiner mot entréavgift om man hellre vill det.

THAIBOXNING FÖR UNGDOMAR 12 ÅR OCH UPPÅT

För ungdomar som fyller 12 år under 2018 och som är för stora för vår barnträning  rekommenderar vi vår rena ungdomsgrupp för unga upp till 18 år. Tränarna för dessa grupper är några av våra mest erfarna – bla vår huvudtränare Peter Lööf. De fokuserar mycket på teambuilding och mentorskap utöver den fysiska träningen. Vi vill bygga starka individer – såväl i kropp som knopp!

  • NEXT GENERATION Beginner (nybörjare) och
  • NEXT GENERATION Advanced (för de som vill börja sparras och har tränat minst två terminer hos oss eller på motsvarande nivå i annan klubb)

Det är våra rena ungdomspass och vi rekommenderar att ungdomarna passar på att träna obegränsat mellan den 13-27 augusti då vi har gratis träning under hela två veckor.
Se vårt schema för aktuella träningstider för respektive nivå.
– Ingen bokning krävs
– De kan testa CrossFIt, Thaiboxning, Boxning och träna gym hur mycket de vill. De behöver bara registrera sig i receptionen hos oss vid varje träningstillfälle!

CROSSFIT FÖR BARN

Om thaiboxning inte är grejen för ditt barn så erbjuder vi också CrossFit som barnträning. Läs mer om vår barnträning i CrossFit här.

 

VÄLKOMNA!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *