2017-05-01

ANMÄLAN TILL THAIKIDZ VÅREN 2017

Gör som flera familjer hos oss redan gör – träna samtidigt som dina barn.
Med start fredagen den 13/1 2017 och söndag 15/1 kör vi varje fredag och söndag THAIKIDZ för barn mellan 8-12 år.
Samtidigt har du som vuxen möjlighet om du vill att träna ett eget gruppträningspass på nybörjarnivå i THAIBOXNING med våra duktiga instruktörer.

BARNTRÄNING THAIKIDZ

Vi startar terminen med gratis provträning fredagen den 13/1 kl 17 samt söndagen den 15:e (kl 14 för THAIKIDZ Advanced och 15.00 för THAIKIDZ Beginners)  Det är ett ypperligt tillfälle att ta med vänner och bekanta som vill testa på. OBSERVERA att vi inte har något vuxenpass samtidigt på fredagen den 13:e eftersom det kan vara många barn som vill prova på.
Vi kör fredagar 17-18 (THAIKIDZ beginners och THAIKIDZ advanced) och 17-18.15 för vuxna. På söndagar kör vi THAIKIDZ advanced 14-15 samt kl 15-16 för THAIKIDZ beginners och 15-16.15 för de vuxna.
THAIKIDZ advanced är för de barn som kört hos oss minst ett par terminer och som utan problem klarar av att hålla mitts åt andra och är redo att under kontrollerade former börja träna sparringövningar och lätt sparring. Övriga barn hänvisas till THAIKIDZ beginners där vi erbjuder jobbig men lekfull träning med mycket fys och slipande av grundtekniker.

Vårterminen 2017 med THAIKIDZ kostar 1750 kr och då kör vi 2 ggr per vecka (om man vill) till och med 18:e december. Det tillkommer 400kr i medlemskap i föreningen Slagskeppet som betalas 1 gng per år och gäller ett år från inköpsdatum.
Är ni fler än två personer från samma familj så betalar ni istället ett familjemedlemskap om 700kr som då gäller för alla. Vi har också specialabonnemang om man är flera från samma familj som tecknar abonnemang hos oss. Läs mer under fliken MEDLEMSKAP.

VUXENTRÄNING

Kom och prova – första passet är alltid gratis. För dig som vuxen går det sedan fint att köpa tex ett 10-klippkort om du, precis som vi, tycker att det är ett ypperligt sätt att utnyttja tiden – att träna samtidigt som barnen.

Vill du inte vara med och träna så kan du ta en kaffe, macka eller en sallad i vårt café och utnyttja vårt gäst-WIFI under tiden barnen tränar.

ANMÄLAN

Antalet platser på vår barnträning är begränsat och erbjudande om en plats på våren 2017 har redan gått ut till de barn som tränade hos oss förra terminen, så om du vet att ditt barn vill träna med oss – skicka ett mejl till info@slagskeppet.com med uppgifter om:

– Barnets kompletta personnummer
– Barnets för- och efternamn
– Betalande vuxens kompletta personnummer
– Betalande vuxens mobilnummer
– Vilken grupp ditt barn vill gå i (Beginner eller advanced) och om han/hon tränat någon annanstans innan – uppgifter om erfarenhet/sport och vilken förening

Om ni kommer och testar under "gratisveckan" i början av terminen och sedan bestämmer er för att fortsätta – anmäl och betala i receptionen så snart ni vet om ni vill fortsätta. Det går bra att be om en faktura i receptionen också.

Vi återkommer då med faktura via email – ni har då en bekräftad plats

Comments

comments