Next Generation HT 2021

NEXT GENERATION 12–15 ÅR – ANMÄL HÄR 

Next Generation är en ungdomsgrupp på blandad nivå från nybörjare till avancerad. Träningen skiljer sig inte mycket från våra vuxengrupper men är i många aspekter anpassad för ungdomar.

Next Generation leds av kompetenta tränare och förutom den rena thaiboxningsträningen så fokuserar vi mycket på teambuilding och mentorskap. Vi strävar efter att bygga både en hälsosam kropp och knopp genom träning av både fysik och psyke.

På Next Generation kör man måndagar och onsdagar kl. 17:00. Fokuser ligger på att grupperna ska bli sammansvetsade och känna en samhörighet vilket ger bra förutsättningar till utveckling.

 

Abonnemanget kostar 2850 KR och en avgift på 400 KR för medlemskap i föreningen tillkommer (gäller 1 år från tecknat datum). I medlemskapet ingår även försäkring. Ni kan köpa abonnemanget på plats i kassan hos oss! Första tillfället för terminen sker måndagen 23/8-21 !

2 Replies to “Next Generation HT 2021”

    1. Hej Calle! Det finns fortfarande några platser kvar till vårterminen, du hittar bokningen på startsidans “Boka pass”-knapp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *