Next Generation HT 2021

NEXT GENERATION 12–15 ÅR – ANMÄL HÄR 

Next Generation är en ungdomsgrupp på blandad nivå från nybörjare till avancerad. Träningen skiljer sig inte mycket från våra vuxengrupper men är i många aspekter anpassad för ungdomar.

Next Generation leds av kompetenta tränare och förutom den rena thaiboxningsträningen så fokuserar vi mycket på teambuilding och mentorskap. Vi strävar efter att bygga både en hälsosam kropp och knopp genom träning av både fysik och psyke.

På Next Generation kör man måndagar och onsdagar kl. 17:00. Fokuser ligger på att grupperna ska bli sammansvetsade och känna en samhörighet vilket ger bra förutsättningar till utveckling.

 

Abonnemanget kostar 2850 KR och en avgift på 400 KR för medlemskap i föreningen tillkommer (gäller 1 år från tecknat datum). I medlemskapet ingår även försäkring. Ni kan köpa abonnemanget på plats i kassan hos oss! Första tillfället för terminen sker måndagen 23/8-21 !

6 Replies to “Next Generation HT 2021”

  1. Min dotter Tula Martin vill anmäla sig till Next Generation som nybörjare. Hon vill gärna prova en gång för att vara säker. Hur går vi till väga?

  2. Hej, Lisa heter jag och är mamma till Alfred som är 15 år. Jag har ringt er och fått förstå att det är fullt i er next generation grupp. Om det finns någon möjlighet att få en plats eller också lika bra för Alfred att få prova att träna med en person så skulle vi bli så glada. Alfred är i en situation där han är vilsen men vi vet att han har så mycket att ge. Alfred är lång och stark. Alfred går på Carlssons skola på Östermalm och vi söker med ljus och lykta med en ” hobby” för honom. Han har tränat på gym hela sommaren med oss och nu tror vi boxning skulle vara så bra för just honom. Jag kan följa med första gången och intyga att Alfred får träna med en person eller intyga att han får prova och se vart det leder. Hoppas på ett svar från er. Med vänlig hälsning, Lisa Lindwall

  3. Försöker anmäla min dotter Annie – 060606 8526 till träning måndag och onsdag kväll. Jag får inga svar på mail som skickas efter uppmaning att skicka dessa på telefon. Jag skulle bara vilja veta att mailen kommer fram och att Annie finns på er lista över intressenter?

    1. Hej Calle! Det finns fortfarande några platser kvar till vårterminen, du hittar bokningen på startsidans “Boka pass”-knapp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *