THAI KIDZ HÖSTTERMIN 2021

Sommaren är ännu inte slut men vi är redan taggade inför kommande termin – Nu öppnar vi anmälan till Thai Kidz höstterminen 2021!

THAIKIDZ BEGINNER
Gruppen riktar sig till barn mellan 7-11 år. Vi fokuserar på att ta kontroll över våra kroppar genom rörelseträning, kondition och styrka och barnen lär sig thaiboxningens grundtekniker.  Målet är att barnen ska lära sig att det är OK att bli riktigt trötta och att hjälpa varandra till bra träning.
Det vi lär oss i träningslokalen stannar också här i träningslokalen.
Utrustning som behövs är ett par säckhandskar och vattenflaska.

THAIKIDZ ADVANCED
Gruppen riktar sig till barn mellan 9-11 år som tidigare deltagit i våra THAIKidzgrupper eller som har erfarenhet från annan thaiboxningklubb och behärskar thaiboxningens grundtekniker och som klarar att hålla mitts åt andra.
I denna grupp börjar vi med sparring- och timingövningar och så småningom lite lättare sparring. 
Under terminens gång kommer full sparringutrustning behövas: Sparringhandskar, tandskydd, benskydd och susp. Vattenflaska är ett måste!

Vi har Beginner och Advanced som man kan välja att anmäla till. De barn som tidigare inte gått Thai Kidz Advanced rekommenderar vi att de anmäls till Beginner-gruppen. Tränarna kommer i början av terminen tala med en ansvarig tränare som sedan pratar med vårdnadshavare gällande att flytta upp de elever som de anser bör gå i Advanced.

Anmälan är öppen från och med NU och då det är begränsat antal platser så är det först till kvarn som gäller och dagarna och tiderna som är öppna för anmälan är följande;

BEGINNER

  • Tisdagar kl. 17.00-18.00

  • Onsdagar kl. 16.00-17.00

  • Fredagar kl. 17.00-18.00

  • Söndagar kl. 13.00-14.00

  • Söndagar kl. 14:15-15:15

ADVANCED

  • Fredagar kl. 17.00-18.00

  • Söndagar kl. 14:15-15:15

För att anmäla er går ni in på följande länk;
https://slagskeppet.brponline.se/#/webcategories

Priset för en termin är 2 400 kr och där tillkommer också en medlemsavgift som är giltigt i 1 år. Avgiften för medlemskapet är 400 kr/år eller ett familjemedlemskap på 700 kr/år. Medlemskapet faktureras de som inte har ett aktivt medlemskap inför terminen eller betalas på plats i kassan innan terminsstart.
Skulle ditt barn vilja gå på mer än ett pass/vecka så finns den möjligheten och då erhåller ni en rabatt om 20% på barnets andra pass. Då mejlar ni in till oss på info@slagskeppet.com gällande det andra passet så löser vi betalningen för det via faktura.

Terminen sätter igång vecka 34!

2 Replies to “THAI KIDZ HÖSTTERMIN 2021”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *