2017‑03‑22

ANMÄLAN ÖPPEN TILL SLAGSKEPPETS KAMPSPORTSKOLLO SOMMAREN 2017

Nu kan barnen anmäla sig till Slagskeppets Sommarkollo igen. I år erbjuder vi bara en möjlig vecka att delta och det är vecka 24, veckan direkt efter att de flesta skolor har slutat. Det är alltså veckan innan midsommarveckan.

VECKA 24 (12-16 juni)
Kollot vänder sig till barn födda mellan 2006 och 2009. Barn och tonåringar födda mellan 2005 och 2000 hänvisar vi annars till vårt grymma träningsläger Next Generation Camp v 32 (14-18 augusti) Mer information om det kommer snart på Slagskeppets hemsida.

Tider och plats
Vi tar hand om barnen mellan kl 9-16 måndag till torsdag och på fredag mellan 9 och 15, då slutar vi lite tidigare. Vi finns på plats i lokalerna för lämning från 8.30.
Vi håller till i Slagskeppets lokaler i Kungl. Tennishallen på Östermalm i Stockholm.

Träning och aktiviteter
Barnen kommer att få träna Thaiboxning och Boxning under lekfulla former och under ledning av Slagskeppets fantastiska barntränare som också kommer att följa barnen under hela dagen och veckan. Barnen delas in i mindre grupper efter ålder och träningserfarenhet.
Förutom en massa thaiboxning och boxning kommer barnen få testa en massa olika aktiviteter som vi håller på att klura på.

FÖRELÄSNING OCH WORKSHOP OM HUR MAN ÄR SNÄLL MOT SIG SJÄLV OCH ÄR EN BRA KOMPIS
Vi har också grymma gästföreläsare och instruktörer som Raymond Ahlgren, föreläsare som jobbar med personlig utveckling - Raymond höll mycket uppskattade föreläsningar och workshops för barnen förra sommaren. Han fokuserar på att prata med barnen om hur man är snäll mot sig själv och hur man är en bra kompis. Läs mer om Raymond och hans verksamhet här: 

ÖVRIGA FÖRELÄSNINGAR OCH WORKSHOPS
Vi kommer också prata mat och hälsa med barnen - framför allt kommer vi på ett lekfullt och pedagogiskt sätt prata med barnen om socker och godis och hur det påverkar kroppen och hälsan.
Vi kommer också ha en kortare ”Cutman course” där vi går igenom olika enklare idrottsskador och vad man själva kan göra när de inträffar - tex lårkakor, stukningar etc.

MAT
I avgiften för kollot ingår vällagad lunch samt förmiddagsmellis i form av fruktfat.
Som nämnts ovan serveras vällagad lunch från grunden. Meddela redan vid anmälan ev. matallergier. Vi undviker i största möjligaste mån att servera mat med gluten och laktos, dock kan det förekomma, men vi ser alltid till att det finns alternativ om det finns sådana önskemål.
Mellanmål till eftermiddagen får barnen ta med själva.

VAD KRÄVS FÖR ATT DELTA?
- Barnet ska vara mellan 8 - 11 år 
- Man ska kunna hålla ordning på sina egna saker. Det finns skåp att låsa in sina tillhörigheter i och vi rekommenderar kodlås så slipper man hålla ordning på nycklar. Antingen tar man med sig eget  eller så finns det att köpa hos oss (kostar 120kr).
- Det mesta av träningen sker inomhus och då använder vi inga träningsskor utan bara tex shorts och t-shirt. Vi komemr dock ha dagliga aktiviteter och "lunchrast" utomhus så ta med kläder efter väder. Ta gärna med ett extra ombyte och handduk för att kunna duscha.
- Man ska också ta med sig mellanmål till eftermiddagarna måndag till torsdag då vi upptäckte första året att barnens preferenser skilde sig mycket åt så det är bättre att de själva tar med sig valfritt mellanmål. Notera att vi inte har möjlighet att förvara medtaget mellanmål som kräver kyla.

ANMÄLAN ÄR NU ÖPPEN - HUR ANMÄLER MAN SIG?
Anmälan samt betalning sker via vår hemsida och denna länk. Det är först till kvarn som gäller så boka in er så snart ni vet att barnen kan och vill delta.
Vi arbetar med att utveckla vår internetförsäljning så om inte möjligheten finns där att lämna information om tex matallergier etc så vänligen skicka ett mejl till info@slagskeppet.com med det dyu vill och tycker att vi behöver veta om ditt barn.
3. Glöm inte att ange ev matallergier.

ÖVRIGT
Barnen får varsin t-shirt och vattenflaska av oss. 
Är ni nyfikna på mer detaljer om kollot - surfa in på kampsportskollo.se och läs mer om hur det gått till tidigare somrar och vad barn och föräldrar tyckte.
Har ni frågor - ring till Slagskeppet på 08-6604001 och prata med Pernilla som kan svara på era frågor.

Varmt välkomna med er anmälan önskar

Peter med besättning

Kommentarer